tekstowa Memo cipő - Talpbetétek
Szakemberek által javasolt

Az egészséges
gyermekláb
garanciája

 

Miért?
Bejelentkezés

Regisztráció / Elfelejtette a jelszavát?

Kedvezmények és promóciók
Próbálja ki QMED márkáinkat is!

Próbálja ki QMED márkáinkat is!

Kiváló minőségű memória habos párnák, fitnessz labdák, mozgásterápiás termékek

tovább
Irány a webshopba!

Irány a webshopba!

Látogassa meg viszonteladó partnereinket vagy rendeljen otthonából kényelmesen a webshopunk...

tovább

Talpbetétek

A MEMO rendszerben használt betétek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, ezek a betétek maximálisan „talpbarát” jellegüknél fogva lehetővé teszik, hogy a talp a cipőben felvegye a leghelyesebb pozíciót.

A talpbetétek dupla rétegű, préselt anyagból készülnek, melyek biztosítják a láb számára a megfelelő, stabil helyzetet. Felületet a gyermekek komfort érzetének növelése érdekében puha fedőréteggel láttuk el. A talpbetétek ¾-es hosszúságúak, így nyáron a szandálból sem lógnak ki, rögzítésükről a betét alján található öntapadó ragasztópont  gondoskodik.

szupinációs talpbetét (2-es zóna)
Szupináló (szürke) talpbetétek  

Sarokcsont befelé dőlése esetén (a MEMO diagnosztikai cipőtalp kopása a 2-es zónában jelentkezik); további 5 mm-es sarok szupináció; ¾-es hosszúságú, sajka alakú talpbetét.

      Méretek: 22-36

 

Valgus korrekciós talpbetét (3-as, 4-es zóna)Valgus korrekciós (narancssárga) talpbetétek 

A belboka fokozott befelé dőlése esetén  (a MEMO diagnosztikai cipőtalp kopása a 3-as vagy a 3-as és 4-es zónában jelentkezik) további 10mm-es szupinációt biztosító ¾-es, sajka alakú talpbetét a bokasüllyedés és lúdtalp korrekciójára. Hosszanti lúdtalp, ikszláb és haránt lúdtalp esetén ajánlott a sarkat és a talpközepet szupináló talpbetét.

   Méretek: 22-38

 

Pronációs talpbetét (5-ös, 6-os zóna)Pronációs (bézs) talpbetétek

A külső talpél fokozott terhelése esetén (MEMO diagnosztikai cipőtalp kopása az 5-ös és/vagy 6-os zónában keletkezik) 5mm-es pronációt biztosító ¾-es, sajka alakú talpbetét. Járás közben a külső talpélt terhelő gyermekek számára. A pronációs talpbetét a sarokcsont felfekvésében és a cipőbelsőbe aló illeszkedés terén tökéletes megoldást nyújt.

   Méretek: 22-31

vissza az előző oldalra

© 2011 MEMOINFO.PL ALL RIGHTS RESERVED MDH WŁAŚCICIEL MARKI MEMO
Hírlevél