tekstowa Adatvédelmi nyilatkozat
Szakemberek által javasolt

Az egészséges
gyermekláb
garanciája

 

Miért?

Adatvédelmi
nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

 

1. Általános jogi közlemény

A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: nyilatkozat) tartalmazza a memoinfo.hu webáruházban megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, szolgáltatások nyújtása és a hírlevelek kiküldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást.

 A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a webáruház oldalán.

A webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására. Az üzemeltető magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen közlemény tartalmát. Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg Ügyfélszolgálatunk címére és kollégánk megválaszolja kérdését.

 

2. Adatkezelési alapelvek

A REHAB Zrt. számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az üzemeltető a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvénnyel.

A webáruházban adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, kizárólag csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a Megrendelő kifejezetten hozzájárul, hogy a REHAB Zrt. a következő adatait bocsátja a Szállító, illetve a Szállító Megbízottja részére a megrendelés kiszállítása érdekében:

·         Megrendelő neve

·         Szállítási cím

·         Lehetséges átvételi időpontok (amennyiben fel lett tüntetve)

·         A megrendelés összege szállítási díjjal együtt (utánvétes megrendelés esetén)

·         Megrendelő telefonszáma

A felhasználókról gyűjtött személyes adatokat az üzemeltető harmadik fél részére nem továbbít. A webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. Más országba (külföldre) az üzemeltető felhasználói adatokat nem továbbít. A webáruház oldalán az üzemeltető különleges adatot (a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat) nem gyűjt felhasználóiról.

A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket az üzemeltető korlátlan ideig megőriz. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni.

 A webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy a webáruházban a rendelés csak regisztráció után adható le.

Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni.

Az üzemeltető az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol.

A webáruházban előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett memoinfo.hu webáruházra vonatkozik.

 

3. Megrendelő regisztráció

Amennyiben a felhasználó vásárolni szeretne a webáruházban, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adnia a vásárláshoz szükséges adatokat is, mint a megrendelő számlázási és szállítási adatait, telefonszámát, e-mail címét, a nevét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer.

A regisztráció során a Megrendelő jelezheti hírlevél igényét is. A hírlevél igénylés a Megrendelő által bármikor törölhető. A hírlevélre való feliratkozást e-mailben visszaigazolja a rendszer.

A Megrendelő köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a Megrendelő egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a Megrendelő adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Adatkezelő felelősséget nem vállal.

A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeletető kérelemre törli a rendszerből.

 

4. Hírlevél igénylés

Az áruházban a regisztráció mellett igényelhető hírlevél. A „Hírlevél” gombra klikkelve és adatai (név, e-mail cím, lakóhely)  megadásával, majd az „Feliratkozás” gombra kattintva elfogadja, hogy az üzemeltető hírlevelet küldjön a részére. A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető.

 

5. Vélemény írása

Az egyes termékekkel kapcsolatos vélemények írásakor a név és a termékkel kapcsolatos vélemény nyilvánosságra kerül, így csak abban az esetben írjon véleményt, amennyiben ezt elfogadja.

 

6. Kapcsolat, Jogorvoslat

Az üzemeltető adatait teljes körűen megtalálja a "Kapcsolat" oldalon.

Amennyiben a Megrendelő úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény szerint járhat el.

 

Szentendre, 2013. január 08.

 

vissza az előző oldalra

© 2011 MEMOINFO.PL ALL RIGHTS RESERVED MDH WŁAŚCICIEL MARKI MEMO
Hírlevél